Oplev vores prøvehus

Oplev vores prøvehus

Drømmer du om mere plads? Så lad os byde dig velkommen til en hyggelig dag, hvor du har mulighed for at udforske et charmerende 2-plans rækkehus på 114 m2, der kunne blive jeres nye familiehjem.

PLADS TIL AT TRÆKKE VEJRET

Velkommen til vores prøvehus i Troldebakkerne i Helsinge.

Forestil dig et hjem, hvor hver dag byder på rum til leg, liv, og latter.. Kom og se det rummelige 2-plans rækkehus på Bronzehøjen, designet med tanke på den moderne børnefamilie.

Med 114 m² fordelt på 3 soveværelser, 2 indbydende badeværelser, og en åben stue/køkkenalrum løsning, er der plads til både privatliv og fællesskab. Udenfor venter solrige terrasser og altaner, perfekte til afslapning og samvær.

Book en fremvisning forneden og kom op og oplev det fredfyldte Troldebakkerne. Vi er her for at dele det med jer, svare på spørgsmål, og guide jer gennem alt, hvad dette hjem og område har at byde på.

PLADS TIL AT VOKSE

Balancen mellem natur og æstetik

Rækkehusene i Troldebakkerne forener nordisk design med bæredygtighed og moderne æstetik. Brugen af bæredygtige materialer skaber stilfulde, ansvarlige og fremtidssikrede hjem. Blandt andet grønne tage, genvinding af energi i ventilation, ovenlysvinduer, fjernvarme og regnvandsbeholdere udgør et miljøvenligt boligkoncept.

Rækkehusenes nøje udvalgte inventar i nordisk design, tilføjer ekstra funktionalitet og elegance. Samlet skaber disse elementer et CO2-reduceret og ansvarligt boligvalg.

PLADS TIL HVERDAGEN

Den ideelle planløsning

Rækkehusene på Bronzehøjen er designet med den moderne børnefamilie for øje. Her får I dejlige udearealer, hvor der både kan leges og slappes af, hvor der er plads til at trække vejret.

Indvendigt får i 2 store badeværelser med bruseniche, en funktionel og lys entre med plads til overtøjet. De lyse trægulve, med indlagt varme, fremhæver det udsøgte nordiske designsprog boligen er udført i, med lyst HTH køkken og åben integreret trappe.

På første sal mødes I af en dejlig åben repos, 2 gode børneværelser, et stort forældresoveværelse med indbygget skab og altan. På første sal finder I yderligere husets andet badeværelse.

Teknikrum er elegant placeret under trappen, og badeværelset er forberedt for vaskesøjle.

PLADS TIL HELE FAMILIEN

Bo med naturen som nabo

Vi glæder os til at byde jer velkommen og vise jer Troldebakkerne.

Gå ikke glip af denne mulighed for at skrive dig og din familie op til et liv, hvor der er plads til at ånde, plads til at vokse, og hvor hver dag bringer naturen tættere på. Book en fremvisning af vores prøvehus i Troldebakkerne, og lad os sammen udforske dit måske kommende hjem.

Udover skov og land er Troldebakkerne også tæt på Danmarks største sø, Arresø, hvor der er plads til både sejlads, fiskeri og badning. Endvidere er du kun 10 minutters kørsel fra havet ved Tisvilde.

Oplev vores prøvehus i Troldebakkerne – det første skridt på din rejse hjem

Prøvehuset er åbent for rundvisning

city apartment

Book fremvisning

Prøvehuset er åbent for rundvisning