Velkommen hjem til Troldebakkerne

Bo i et naturskønt område med plads til at leve. Velkommen til Helsinges nye unikke bydel; Troldebakkerne.
City Apartment tilbyder attraktive nyopførte rækkehuse, hvor du får alt hvad hjertet begærer inden for rækkevidde. Blot 40 minutter fra Rådhuspladsen kan du nyde naturen i baghaven, det sociale fællesskab, privatlivets afslappende atmosfære og et moderne hjem i nordisk design med fokus på bæredygtig funktionalitet.

Skoler og institutioner

Troldebakkerne skabes af trygge, lokale omgivelser, hvor der er både institutioner, skoler og gymnasie inden for kort afstand.

Natur

Naturen er i førersædet, når du kalder Troldebakkerne for dit nye hjem. Alle rækkehuse ligger i første parket til grønne områder.

Indkøb og transport

Foretag dine indkøb lokalt eller opleve charmen i Helsinge Bymidte. Har du brug for at mærke storbyens puls, når du Rådhuspladsen på kun 40 minutter - eller du kan tage toget fra den nyopførte station med forbindelse til Hillerød, der har togforbindelse til København.

Fritidsfaciliteter

Der er plads til alle dine fritidsinteresser i nærområdet, hvor det er muligt at gøre brug af de mange rekreative tilbud, som tilmed er let tilgængelige gennem det hyggelige sti-netværk, særligt henvendt mod gående og cyklister.

PLADS TIL AT TRÆKKE VEJRET

Bo med naturen som nabo

Troldebakkerne er fremtidens landsby. Her får du den underskønne natur kombineret med en stærk autenticitet, hvor du på én og samme tid drages af den landlige idyl og det sociale bånd mellem klyngerne. Området giver både plads til at drømme og slappe af, men også mulighed for at udnytte nærområdet til fritidsinteresser og leg.
I en god balance forenes dyrkede områder med nyttehaver, skovhaver og frugtlunde med vild natur, såsom enge og vådområder.
Foruden skov og land er Troldebakkerne også tæt på Danmarks største sø, Arresø, hvor der er plads til både sejlads, fiskeri og badning. Endvidere er du kun 10 minutters kørsel fra havet ved Tisvilde.

PLADS TIL AT VOKSE

Uddannelses-muligheder

Helsinge tilbyder et væld af uddannelsesmuligheder for både børn og unge. Til de små, er der hele 8 institutioner i nærområdet, mens de to skoler, Nordstjerneskolen og Helsinge Realskole, ligger i cykelafstand fra Troldebakkerne. Til de større børn og unge tilbydes både Gribskov Gymnasium og produktionsskolen FGU, hvor der er god plads til viden og fællesskab.
Der er plads til alle fritidsinteresser, lige fra sport til fordybelse, i Helsinge Hallerne, Helsinge Svømmehal eller på biblioteket.

PLADS TIL HVERDAGEN

Indkøb og infrastruktur

Foretag let dine daglige indkøb og shopping i Helsinge lokalområde, der byder på flere supermarkeder, byggemarkeder, spændende specialforretninger mm. På kun få minutter er du i hjertet af Helsinge Bymidte, hvor du mødes af forretninger, spisesteder og masser af liv.
Troldebakkerne er blot 40 minutter fra Rådhuspladsen, og det er desuden let at rejse med offentlig transport, hvor både Troldebakkerne Station samt busser forbinder området til resten af Nordsjælland og København.

city apartment

Har du spørgsmål?

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte City Apartment herunder.

city apartment

Book fremvisning

Prøvehuset er åbent for rundvisning, vælg den der passer dig bedst