CITY APARTMENT

Bygherre

Hvad går vi op i?

I vores familievirksomhed, City Apartment, er vi proaktive og serviceorienterede, idet vi aktivt værner om vores lejere. Vi lægger vægt på at opbygge positive medarbejderforhold for at fastholde dygtige ansatte. Gennem nærværende kontakt med lejerne arbejder vi målrettet på at hjælpe og tilpasse os deres individuelle behov.

Skoler og institutioner

Troldebakkerne skabes af trygge, lokale omgivelser, hvor der er både institutioner, skoler og gymnasie inden for kort afstand.

Natur

Naturen er i førersædet, når du kalder Troldebakkerne for dit nye hjem. Alle rækkehuse ligger i første parket til grønne områder.

Indkøb og transport

Foretag dine indkøb lokalt eller opleve charmen i Helsinge Bymidte. Har du brug for at mærke storbyens puls, når du Rådhuspladsen på kun 40 minutter - eller du kan tage toget fra den nyopførte station med forbindelse til Hillerød, der har togforbindelse til København.

Fritidsfaciliteter

Der er plads til alle dine fritidsinteresser i nærområdet, hvor det er muligt at gøre brug af de mange rekreative tilbud, som tilmed er let tilgængelige gennem det hyggelige sti-netværk, særligt henvendt mod gående og cyklister.

CITY APARTMENT

Din sikkerhed

Sikkerhed og service

Vi forstår vigtigheden af at skabe et godt hjem, især ved indflytning i et nyt rækkehus. Vores mål er kontinuerligt at levere service og faciliteter af høj kvalitet, så du og din familie føler jer godt taget imod fra starten af. Sikkerhed er en prioritet, da det er afgørende at føle sig tryg i en ny by. Alle vores rækkehuse er udstyret med sikre låsesystemer, og vores servicepersonale foretager regelmæssige besøg i alle bygninger for at sikre overholdelse af vores høje standarder.

city apartment

Har du spørgsmål?

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte City Apartment herunder.

city apartment

Book fremvisning

Prøvehuset er åbent for rundvisning, vælg den der passer dig bedst